fietszoektochten

Tijdens de zomervakantie organiseren we een gezinsvriendelijke fietszoektocht, dit jaar een fietslus van Deurne naar Wijnegem, met onderweg 7 haltes om de vragen op te lossen. Ieder doet dit op zijn eigen ritme en kan zelf zijn dag(en) kiezen. Deelname is gratis. Je kan deelnemen t/m 31 augustus. Het deelnemingsformulier kan je hieronder downloaden of aanvragen via luc@vanocken.eu – infolijn: 03-321.28.02.

Op vraag van onze leden zijn hieronder ook de fietszoektochten van vorige jaren opnieuw terug te vinden, zodat je in deze coronatijd met je gezin iets leuks te doen hebt. De vragen zijn verouderd, er zijn geen prijzen meer te winnen, maar de routes kan je gerust volgen. Veel plezier!

fietstocht

Zin om te helpen in Deurne-Zuid?

Voor onze grote activiteiten (tweedehandsbeurs, grootouderfeest, ontbijtbuffet, zoektochten) hebben wij telkens vele helpende handen nodig voor uiteenlopende taken. Wil je helpen? Neem dan contact op via luc@vanocken.eu of 03-321.28.02. Al onze bestuursleden en medewerkers zijn onbezoldigde vrijwilligers.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.