Onze activiteiten tijdens de coronacrisis

virus

 

Omwille van het coronavirus hebben wij alvast tot 8 juni onze geplande activiteiten uitgesteld of geannuleerd. Dit omdat we zowel de vrijwilligers als de deelnemers willen beschermen.

De kinderoppasdienst ligt nagenoeg stil: enkel als je een oppasser in je bubbel van 4 neemt, kan je aanvragen doen naar die ene babysit.

Ook ons verkooppunt is momenteel gesloten. De bioscoopcheques van Kinepolis die vervallen in de periode tussen 13/03 en 30/06 blijven geldig tot en met 31/08/2020. De geldigheid van bioscoopcheques van UGC die in de periode van sluiting zouden vervallen, worden na opening met 60 dagen verlengd.

 

We hebben wel enkele coronavriendelijke alternatieven:

- kindvriendelijke wandelzoektocht (in mei en juni), zie https://deurnezuid.gezinsbond.be/gezinsvriendelijke-wandelzoektocht

- onze fietstochten van vorige jaren, zie https://deurnezuid.gezinsbond.be/fietszoektochten

- tips om met kinderen te wandelen, zie https://www.goedgezind.be/dossiers/gezinsleven-coronacrisis/zo-maak-je-…

- Familie Fit is de ideale bondgenoot om met het hele gezin samen voldoende te bewegen en te sporten. Je krijgt beweeg­tips voor thuis, verdient virtuele medailles en maakt kans op sportieve prijzen.

Zin om te helpen in Deurne-Zuid?

Voor onze grote activiteiten (tweedehandsbeurs, grootouderfeest, ontbijtbuffet, zoektochten) hebben wij telkens vele helpende handen nodig voor uiteenlopende taken. Wil je helpen? Neem dan contact op via luc@vanocken.eu of 03-321.28.02. Al onze bestuursleden en medewerkers zijn onbezoldigde vrijwilligers.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.