Onze activiteiten tijdens de coronacrisis

virus

De kinderoppasdienst blijft actief voor gezinnen die werk en opvang niet kunnen combineren.

Ons verkooppunt is terug open. De geldigheid van bioscoopcheques van Kinepolis en UGC, waarvan de geldigheid tijdens deze coronasluiting is vervallen, wordt verlengd. Kinepolistickets met 6 maanden, UGC-tickets (Solo) worden verlengd met het aantal dagen dat de bioscopen gesloten geweest zijn.

Omwille van het coronavirus hebben wij vele activiteiten moeten annuleren of uitstellen. Dit omdat we zowel de vrijwilligers als de deelnemers willen beschermen.

Ook de zitdagen voor de vernieuwing/aanvraag van kortingskaarten moesten geannuleerd worden. Wie recht heeft op kortingskaarten neemt contact op met Eddy Plichart (03/322.49.41). Zie LINK.

Wandeltips met kinderen.

Familie Fit is de ideale bondgenoot om met het hele gezin samen voldoende te bewegen en te sporten. Je krijgt beweeg­tips voor thuis, verdient virtuele medailles en maakt kans op sportieve prijzen.

Medewerkers gezocht in Deurne-Zuid

Voor onze grote activiteiten hebben wij vele helpende handen nodig voor uiteenlopende taken.

Heb je interesses die je wil delen met anderen; via de Gezinsbond kan je deze activiteit uitwerken voor een breder publiek.

In ons bestuur zouden we graag meer bestuursleden hebben met jonge kinderen (0-10 jaar) om kinder-en gezinsactiviteiten mee uit te werken. We zoeken ook vrijwilligers die tijdens onze activiteiten in Het Huis van het Kind beurtelings aanwezig kunnen zijn en iemand om het contact te onderhouden met de handelaars in onze buurt die bondskorting geven. Al onze bestuursleden en medewerkers zijn onbezoldigde vrijwilligers.

Geïnteresseerden nemen contact op via luc@vanocken.eu of 03-321.28.02.

Zin om te helpen bij onze activiteiten in Deurne-Zuid?

Voor onze grote activiteiten (zoektochten, samenwerkingen met buurtorganisaties, tweedehandsbeurs, grootouderfeest, ontbijtbuffet, ...) hebben wij telkens vele helpende handen nodig voor uiteenlopende taken.

Wil je helpen? Neem dan contact op via luc@vanocken.eu of 03-321.28.02.

Al onze bestuursleden en medewerkers zijn onbezoldigde vrijwilligers.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.