Gezinsvriendelijke wandelzoektocht

Tijdens deze coronaperiode organiseren we een gratis gezinsvriendelijke wandelzoektocht (5 km) in de wijk Drakenhof. Ieder doet dit op zijn eigen ritme en kan zelf zijn dag(en) kiezen. Hou wel rekening met de coronarichtlijnen van de regering!

Deze wandelzoektocht loopt tot de scholen terug open gaan.

Het deelnemingsformulier kan je hieronder downloaden. Ingevulde formulieren mag je bussen bij Waasdonk 89 te Deurne (100 meter van startpunt) - meer info via luc@vanocken.eu of 03-321.28.02).

zoektocht

Zin om te helpen in afdeling Deurne-Zuid?

Voor onze grote activiteiten (tweedehandsbeurs, grootouderfeest, ontbijtbuffet, zoektochten) hebben wij telkens vele helpende handen nodig voor uiteenlopende taken.

Heb je interesses die je wil delen met anderen; via de Gezinsbond kan je deze activiteit uitwerken voor een breder publiek.

In ons bestuur zouden we graag meer bestuursleden hebben met jonge kinderen (0-10 jaar) om kinder-en gezinsactiviteiten mee uit te werken. We zoeken ook vrijwilligers die tijdens onze activiteiten in Het Huis van het Kind beurtelings aanwezig kunnen zijn en iemand om het contact te onderhouden met de handelaars in onze buurt die bondskorting geven. Al onze bestuursleden en medewerkers zijn onbezoldigde vrijwilligers.

Geïnteresseerden nemen contact op via luc@vanocken.eu of 03-321.28.02.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.