tweedehandsbeurs (nieuwe datum!)

Je verwacht een baby en bent op zoek naar een mogelijkheid om allerhande babymateriaal, babykleding, meubeltjes en speelgoed tweedehands aan te kopen? Je kleinkinderen komen soms logeren en je zoekt kinderboeken, sportartikelen, kleuterspullen of speelgoed? Kom naar deze tweedehandsbeurs van de Gezinsbond (self-service-systeem). Iedereen is welkom; de inkom is gratis!

Locatie

Deurne 2100 Peter Benoitlaan 31 scoutslokaal Impeesa

Je kinderen zijn hun spullen ontgroeid en je wilt ze van de hand doen? Neem dan zeker deel aan de tweedehandsbeurs van de Gezinsbond op zaterdag 9 oktober.
Deze beurs voor kinderkleding, speelgoed (ook kinderboeken, -DVD’s, e.d.) en babymateriaal met self-service-systeem vindt plaats van 10 tot 13 uur in scoutslokaal Impeesa, Peter Benoitlaan 31 te Deurne.
BRENG ZELF EEN GROTE DRAAGTAS MEE, AUB.

Verkopers kunnen vanaf maandag 6 september een inschrijvingsformulier, etiketten en het verkoopreglement afhalen op onderstaande adressen. Wel op voorhand afspreken!:
- Gyselings Tim, Van Havrelei 55 (03-321.64.81 – tim.gyselings@hotmail.com)
- Van Daele Kristel, Hugo Van Craenhovestraat 24 (0473-746.549 – kristel.van.daele@hotmail.com)
- Van Haperen-D'Joos, Dassastraat 47 (03-322.85.26 – patriciadjoos@skynet.be)
Meer info op https://deurnezuid.gezinsbond.be/algemene-voorwaarden-van-de-tweedehand…

Zolang er coronamaatregels van kracht zijn, dienen alle deelnemers zich hieraan te houden. De maatregels zullen zichtbaar uithangen bij de inkom.

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
Gratis

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Zin om te helpen bij onze activiteiten in Deurne-Zuid?

Voor onze grote activiteiten (zoektochten, samenwerkingen met buurtorganisaties, tweedehandsbeurs, grootouderfeest, ontbijtbuffet, ...) hebben wij telkens vele helpende handen nodig voor uiteenlopende taken.

Wil je helpen? Neem dan contact op via luc@vanocken.eu of 03-321.28.02.

Al onze bestuursleden en medewerkers zijn onbezoldigde vrijwilligers.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Wo Sep 29
Locatie

Deurne

Ma Okt 11
Locatie

Deurne