Start 10-lessenreeks watergewenning en kleuterzwemmen

De volgende 10-lessenreeks van onze afdeling start op zaterdag 19 maart in het zwembad van Borgerhout, Plantin & Moretuslei. De ledenprijs per 10-lessenreeks bedraagt € 45 voor watergewenning en € 50 voor het (kleuter)zwemmen. Niet-leden betalen € 15 extra. Inschrijven via dolfijntjes321@hotmail.com.

Locatie

Borgerhout 2140 Plantin & Moretuslei zwembad Borgerhout

Voor de lessen watergewenning richten wij ons tot kleuters van 3 tot 6 jaar. Per les zijn de kinderen 30 minuten in het water; na een ½ uur wordt de afkoeling immers te groot en verliezen kleuters hun aandacht. Naargelang de gemaakte vorderingen worden de groepen regelmatig heringedeeld, zodat de kleuters ‘overgaan’ naar kleuterzwemmen en later naar zwemmen (45 min. per les).
Er is geen zwemles op 9 april.

Praktisch

Doelgroep
Kinderen (1j - 12j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
65.00

Leden Gezinsbond betalen € 45 voor watergewenning en € 50 voor het kleuterzwemmen. Niet-leden betalen € 15 extra.

Inschrijven

Tijdig inschrijven via dolfijntjes321@hotmail.com want de groepen zijn vlug volzet. De kinderen van de wachtlijst krijgen voorrang.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Zin om te helpen bij onze activiteiten in Deurne-Zuid?

Voor onze grote activiteiten (zoektochten, samenwerkingen met buurtorganisaties, tweedehandsbeurs, grootouderfeest, ontbijtbuffet, ...) hebben wij telkens vele helpende handen nodig voor uiteenlopende taken.

Wil je helpen? Neem dan contact op via luc@vanocken.eu of 03-321.28.02.

Al onze bestuursleden en medewerkers zijn onbezoldigde vrijwilligers.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Wo Feb 02
Locatie

Deurne

Zo Feb 13
Locatie

Deurne