De Grote Schijn 2021

De Grote Schijn is een event van licht en muziek dat van 29 oktober tot en met 14 november het Rivierenhof te Deurne belicht. Het is een magische herfstwandeling, een totaalbeleving die je doet genieten van de pracht en de kracht van de natuur.

Locatie

Deurne 2100 Hooftvunderlei 160 Ter Rivierenhof, parking Sterckshof

Via luc@vanocken.eu (vermeld je naam en lidnummer) krijg je een unieke kortingscode om in te geven op een aparte ticketing-link van www.degroteschijn.be, zodat je 20% korting krijgt op de standaardtickets; je betaalt nog € 14 per persoon (= jongerenprijs). Voor -3 jarige kinderen kan je gratis dreumestickets bestellen.

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
14.00

Leden Gezinsbond betalen via de kortingscode € 14 p.p. / kinderen -3 jaar gratis.

Inschrijven

Via luc@vanocken.eu krijgen leden van de Gezinsbond een unieke kortingscode om in te geven op een aparte ticketing-link van www.degroteschijn.be. Vermeld je naam en lidnummer, aub.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Zin om te helpen bij onze activiteiten in Deurne-Zuid?

Voor onze grote activiteiten (zoektochten, samenwerkingen met buurtorganisaties, tweedehandsbeurs, grootouderfeest, ontbijtbuffet, ...) hebben wij telkens vele helpende handen nodig voor uiteenlopende taken.

Wil je helpen? Neem dan contact op via luc@vanocken.eu of 03-321.28.02.

Al onze bestuursleden en medewerkers zijn onbezoldigde vrijwilligers.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Wo Sep 29
Locatie

Deurne

Za Okt 09
Locatie

Deurne

Ma Okt 11
Locatie

Deurne