AFGELAST: De Grote Schijn 2020

De Grote Schijn is een event van licht en muziek dat van 30 oktober tot en met 15 november 2020 het Rivierenhof te Deurne belicht. Het is een magische herfstwandeling, een totaalbeleving die je doet genieten van de pracht en de kracht van de natuur.

Locatie

Deurne 2100 Hooftvunderlei 160 Ter Rivierenhof, parking Sterckshof

De Grote Schijn is een event van licht en muziek dat van 30 oktober tot en met 15 november het Rivierenhof te Deurne belicht. Het is een magische herfstwandeling, een totaalbeleving die je doet genieten van de pracht en de kracht van de natuur. Via luc@vanocken.eu (vermeld je naam en lidnummer) krijg je een unieke kortingscode om in te geven op een aparte ticketing-link van www.degroteschijn.be, zodat je 20% korting krijgt op de standaardtickets (dus € 12 i.p.v. € 15 – max. 6 personen – hier komt nog € 1 servicekost bij). Voor -3 jarige kinderen kan je gratis dreumestickets bestellen.

DEZE EDITIE IS AFGELAST, DE DEELNEMERS KRIJGEN HIEROVER EEN MAIL.

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
16.00

Leden Gezinsbond: € 13 via kortingscode / kinderen -3 jaar gratis.

Inschrijven

Via luc@vanocken.eu krijg je een unieke kortingscode om in te geven op een aparte ticketing-link van www.degroteschijn.be. Vermeld je naam en lidnummer, aub.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Vr Okt 30
Locatie

Deurne

Wo Nov 04
Locatie

Deurne

Do Nov 05
Locatie

Boom