AFGELAST: Koken voor mannen - Lady's Night

Afsluiten van ons 24e kookseizoen: we nodigen onze partners uit voor een 4 gangenmenu, voorafgegaan door een zelfgemaakte aperitief met hapjes. We bereiden alles samen voor en onze partners worden uitgenodigd tegen 18u30 voor het aperitief, waarna we rond 17u aan tafel gaan.

Locatie

Deurne 2100 Boekenberglei 213 zaal Drakenhof

Afsluiten van ons 24e kookseizoen : we nodigen onze partners uit voor een 4 gangenmenu met aangepaste wijnen, voorafgegaan door een zelfgemaakte aperitief met hapjes. We bereiden alles samen voor en onze partners worden uitgenodigd tegen 18u30 voor het aperitief, waarna we rond 17u aan tafel gaan. We sluiten de avond af met koffie en thee met een kleine versnapering.
De kosten van de maaltijd worden gedeeld door de aanwezige personen. We proberen de kost hiervan zo laag mogelijk te houden. Op het einde wordt de kok in de bloemetjes gezet.

Praktisch

Doelgroep
Volwassenen (+18j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
65.00

inschrijvingsgeld begrepen in totaal bedrag voor de 6 lessen : € 55 voor leden en €65 voor niet leden.

Inschrijven

via contactpersoon Eddy Plichart

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Zin om te helpen bij onze activiteiten in Deurne-Zuid?

Voor onze grote activiteiten (zoektochten, samenwerkingen met buurtorganisaties, tweedehandsbeurs, grootouderfeest, ontbijtbuffet, ...) hebben wij telkens vele helpende handen nodig voor uiteenlopende taken.

Wil je helpen? Neem dan contact op via luc@vanocken.eu of 03-321.28.02.

Al onze bestuursleden en medewerkers zijn onbezoldigde vrijwilligers.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten