2dehandsbeurs

Je verwacht een baby en bent op zoek naar een mogelijkheid om allerhande babymateriaal, babykleding, meubeltjes en speelgoed tweedehands aan te kopen? Je kleinkinderen komen af en toe logeren en je zoekt kinderboeken, sportartikelen, kleuterspullen en speelgoed? Kom dan zeker naar deze tweedehandsbeurs van de Gezinsbond (self-service-systeem). Iedereen is welkom; de inkom is gratis!

Locatie

Deurne 2100 Peter Benoitlaan 31 scoutslokaal Impeesa

Je kinderen zijn hun spullen ontgroeid en je wilt ze van de hand doen? Je verwacht een baby en bent op zoek naar een mogelijkheid om allerhande babymateriaal, babykleding, meubeltjes en speelgoed tweedehands aan te kopen? Je kleinkinderen komen af en toe logeren en je zoekt kinderboeken, sportartikelen, kleuterspullen en speelgoed? Kom dan zeker naar de tweedehandsbeurs van de Gezinsbond op zaterdag 5 maart.
Deze beurs voor kinderkleding, speelgoed (ook kinderboeken, -DVD’s, e.d.) en babymateriaal met self-service-systeem vindt plaats van 10 tot 13 uur in scoutslokaal Impeesa, Peter Benoitlaan 31 te Deurne.
Zaal bereikbaar via de Boterlaarbaan.
Iedereen is welkom; de inkom is gratis!

Kandidaat verkopers brengen hun artikelen vooraf binnen, de eigenlijke verkoop wordt door de organisatie gedaan. Kom snuisteren in het breed aanbod aan mooie spullen, en doe gouden zaken.
Breng je eigen boodschappentas mee, aub!
Wil je iets kopen, betaal je dat voor het buitengaan met cash geld aan de kassa.
Heb je vragen over de voorzorgmaatregelen die we nemen in het kader van het coronavirus? Of wil je wat meer informatie over het verloop van de activiteit? Neem dan contact via luc@vanocken.eu of infolijn 03-321.28.02.

Gezinnen die spullen wensen te verkopen kunnen vanaf 1 februari een verkooplijst en etiketten aanschaffen (wel op voorhand afspreken) bij Christiane, Thibautstraat 11 (03/322.49.41 – eddy.plichart@telenet.be) of Kristel, Hugo Van Craenhovestraat 24 (0473-746.549 – kristel.van.daele@hotmail.com) of Patricia, Dassastraat 47 (03-322.85.26 – patriciadjoos@skynet.be).

De algemene voorwaarden kan je nalezen via https://deurnezuid.gezinsbond.be/algemene-voorwaarden-van-de-tweedehand….

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
Gratis
Inschrijven

Verkopers kunnen vanaf 1 februari een lijst bekomen na afspraak - kopers hoeven zich niet in te schrijven.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Zin om te helpen bij onze activiteiten in Deurne-Zuid?

Voor onze grote activiteiten (zoektochten, samenwerkingen met buurtorganisaties, tweedehandsbeurs, grootouderfeest, ontbijtbuffet, ...) hebben wij telkens vele helpende handen nodig voor uiteenlopende taken.

Wil je helpen? Neem dan contact op via luc@vanocken.eu of 03-321.28.02.

Al onze bestuursleden en medewerkers zijn onbezoldigde vrijwilligers.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Wo Feb 02
Locatie

Deurne

Zo Feb 13
Locatie

Deurne