100 jaar Gezinsbond: Gezelschapsspellendag

Naar aanleiding van 100 jaar Gezinsbond in Vlaanderen en 90 jaar Gezinsbond in Deurne-Zuid organiseren we een spelletjesnamiddag. Kom je alleen, met je gezin of met een groep spelers, dat maakt niet uit. En ja, je mag gerust je lievelingsspel meebrengen, zodat dat zeker ook aan bod komt.

Locatie

Deurne 2100 Herentalsebaan 597 DC Silsburg

Naar aanleiding van 100 jaar Gezinsbond in Vlaanderen organiseren we op zaterdag 16 oktober 2021 van 13.30 tot 17.30 uur een gezelschapsspellennamiddag in DC Silsburg, Herentalsebaan 597 te Deurne.
Kom je alleen, met je gezin of met een groep spelers, dat maakt niet uit. En ja, je mag gerust je lievelingsspel meebrengen, zodat dat zeker ook aan bod komt.
Leer nieuwe spelletjes kennen of speel gekende spelletjes met bekenden of onbekenden, je vindt altijd wel iemand om mee te spelen.
Inschrijven via infolijn 03-321.28.02 of luc@vanocken.eu. Ook wie niet is ingeschreven is welkom, op voorwaarde dat er plaats is (afhankelijk van de geldende coronamaatregels).
Deelname is gratis. Je komt aan wanneer je wilt, je vertrekt wanneer je wilt.

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
Gratis

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Zin om te helpen bij onze activiteiten in Deurne-Zuid?

Voor onze grote activiteiten (zoektochten, samenwerkingen met buurtorganisaties, tweedehandsbeurs, grootouderfeest, ontbijtbuffet, ...) hebben wij telkens vele helpende handen nodig voor uiteenlopende taken.

Wil je helpen? Neem dan contact op via luc@vanocken.eu of 03-321.28.02.

Al onze bestuursleden en medewerkers zijn onbezoldigde vrijwilligers.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Wo Sep 29
Locatie

Deurne

Za Okt 09
Locatie

Deurne

Ma Okt 11
Locatie

Deurne